Cautare

4323 de rezultate pentru "informati gara craiova" (2.94 secunde)
Pe locul traseului liniilor de cale ferata, de la gara veche pana la gara noua, s-a ridicat un sir de blocuri;
Si in timp ce "trecem si peste asta”, zbuciumul TVR continua, acuzatiile zburda, manipularea a fost demonstrata… ura si la gara!
Marile descoperiri mediatice - sechestrul pe care Bodu l-a pus pe Gara de Nord (in fapt, un teren si nu toata gara) sunt de fapt niste probleme vechi, nerezolvate pana acum.
„Bodu a pus sechestru pe Gara de Nord”, „ANAF plănuieşte să ... de Administrare Fiscală, celebra ANAF, a pus sechestru pe Gara de Nord în contul datoriilor Companiei CFR.
Un tren plin cu refugiati a ajuns in noaptea de joi spre vineri in Gara de Nord din Bucuresti. Sunt in jur de 1.600 de cetateni azeri si ucraineni care au reusit sa fuga din calea razboiului.
Doua rachete ale armatei ruse au lovit o gara din Kramatorsk, din estul Ucrainei, folosita pentru evacuarea civililor, scrie Sky News, care citeaza autoritati ucrainene.
Au fost lovite gara si zona din jurul acesteia. Un tren a luat foc, mai multe case au fost distruse.
Ura si la gara! Pana la momentul "ura si la gara!" ne putem amuza pe seama lor. Si, eu imi propun s-o fac foarte des.
Imagini care surprind sute de suporteri ai echipei FC Petrolul Ploiesti, in Gara de Nord din Bucuresti, intampinati de jandarmi dupa ce au aprins torte:
Mai multe persoane au fost ranite miercuri dimineata intr-un atac cu cutitul in gara centrala din Paris. Politistii au folosit armele din dotare pentru a-l opri pe agresor.
Reprezentantii Ucrainei la concursul Eurovision 2023 au improvizat un concert in gara centrala din Kiev. Spectacolul a avut loc inainte de plecarea formatiei ucrainene spre Liverpool
Pompierii intervin joi pentru stingerea unui incendiu produs la doua vagoane dezafectate, in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant.
Daca primarul nu face vreo scamatorie in urmatoarele trei saptamani, SC Salubritate SRL, firma de salubritate a Consiliului Local Craiova, nu va mai putea curata strazile de mizerie si zapada.
Tinand cont de definitia data pesimistilor - "optimistii bine informati” - ramane de vazut care dintre cele doua categorii a intuit corect interesele si prioritatile noilor nostri demnitari. ... 226 - Gara, de unde au "disparut" 1.500 de buletine de vot:
Clientii au reclamat faptul ca bancile modifica dobânzile în mod unilateral, fara a-i notifica sau fara a-i anunta pe ce baza se schimba, comisioanele se majoreaza pe parcursul contractului fara ca ei sa fie informati sau se introduc în contract altele noi.
La intrebarea daca el si echipa lui au fost informati ulterior cu privire la incident, Moore a raspuns: "Nu am fost in niciun fel informati, nici avertizati sa nu discutam cele petrecute, dar nici nu am discutat cu altii.
" "Am vazut ca oamenii sunt informati, citesc presa, sunt informati despre ce se intampla in Romania, de la probleme politice la inclusiv faptul ca a fost o iarna foarte grea, spre deosebire de Chicago unde este mai cald ca de obice.
"Am vazut ca oamenii sunt informati, citesc presa, sunt informati despre ce se intampla in Romania, de la probleme politice la inclusiv faptul ca a fost o iarna foarte grea, spre deosebire de Chicago unde este mai cald ca de obicei.
USL lucreaza la documentul de suspendare a presedintelui Parlamentarii USL au primit SMS-uri in care li se spune sa nu paraseasca Bucurestiul si ca vor fi informati pe parcurs despre actiunile ce vor urma, in acelasi timp juristii Uniunii fiind intr-o sedinta in care se pregateste documentul in baza caruia sa fie declansata suspendarea lui Traian Basescu.
Europarlamentarul PNL Norica Nicolai este dezamagita de cei responsabili cu redactarea Raportului MCV, considerand textul ca fiind incorect, drept pentru care i-a scris sefului CE, domnului Jose Manuel Barroso, cerandu-i sa arate care sunt sursele de informare ale Comisiei, dar si pentru a reclama ca Romania este tratata ca o colonie de catre o seama de functionari prost informati, potrivit unui comunicat de presa.
google-analytics.com